top of page
Ara


Canneloni
Cannelloni, İtalyan mutfağında genellikle içi dolgulu ve üzeri sosla kaplanmış olarak servis edilen silindirik bir lazanyadır. Popüler...

Bari Ankastre
1 dakikada okunur


Fettucini Alfredo
Fettucine alfredo Toskana ve Roma mutfağında meşhur olan bir makarna çeşididir. Düz ve kalın bir makarna çeşidi olan fettucine, ıspanak,...

Bari Ankastre
1 dakikada okunur


Arabiata Soslu Makarna
Arabiata İngilizceden çevrilmiştir. Arrabbiata sosu veya İtalyanca'da sugo all'arrabbiata, sarımsak, domates ve zeytinyağında pişirilmiş...

Bari Ankastre
1 dakikada okunur


Kremalı ve Mantarlı Tavuk Çorbası
Malzemeler 200 gram kadar kültür mantarı 1 adet kalçalı haşlanmış but (Suyunu da kullanacağız) 2 yemek kaşığı tereyağı Tepeleme 1 yemek...

Bari Ankastre
1 dakikada okunur


Ramazan Pidesi Tarifi
Ramazan Ayı hoşgörü ayıdır. Dünyevi hırslarından arınan kişiler, çevresindeki insanlara karşı çok daha merhametli ve anlayışlı olur....

Bari Ankastre
2 dakikada okunur


bottom of page